En què consisteix la Blefaroplàstia?

La Blefaroplàstia o Cirurgia dels Parpelles Consisteix en l’extirpació quirúrgica de les bosses adiposes i la resecció de l’excedent cutani de les parpelles amb l’objectiu de normalitzar o rejovenir la zona del voltant dels ulls, per aconseguir una mirada lluminosa i natural.

La blefaroplàstia pot corregir la caiguda de les parpelles superiors i les bosses dels inferiors, característiques que fan que semblem majors i més cansats del que som i que, en alguns casos, poden interferir amb la visió. No obstant això, la blefaroplàstia no elimina les “potes de gall” o altres arrugues ni la caiguda de les celles.

La Cirurgia

El tractament pot practicar-se sota anestèsia simplement local i discreta sedació , o sota anestèsia general, sobretot si es combina amb altres procediments medicoquirúrgics de rejoveniment: lifting cervicofacial, remodelació de pòmuls, llavis i / o mentó, peeling profund o làser – resurfacing.

La cirurgia de les parpelles és una cirurgia breu, amb un postoperatori senzill i amb uns resultats duradors. Aquesta tècnica pot aplicar-se sola o al costat d’altres cirurgies estètiques de la cara destinades a eliminar les arrugues facials o flacciditat de la cara.

La Tornada a la Normalitat

Les sutures soles ser retirades als 5 dies, i el pacient pot fer vida normal passada una setmana.

Haurà de mantenir el cap elevat durant uns dies després de la cirurgia i aplicar compreses fredes, per disminuir la inflamació i els hematomes.

La blefaroplàstia és una de les intervencions més sol·licitades en Cirurgia Cosmètica. L’eliminació dels excedents cutanis i/o bosses palpebrals té molt a veure amb el rejoveniment global de la cara, i amb la correcció d’aquests estigmes que poguessin associar-se amb fatiga o malaltia.

És una intervenció que té un postoperatori molt simple, i que determina resultats immediats i molt satisfactoris donant una aparença més juvenil durant molts anys. Per a moltes persones aquests resultats són permanents.

Blefaroplàstia Abans i Després