En què consisteix el Lifting de Cuixes?

El lífting de cuixes, és un procediment quirúrgic dirigit a millorar la forma i finor de les cames. Traccionant de la pell tant en sentit superior com medial podem donar més finor a la pell distesa de la cuixa i elevar el teixit despenjat. Aquest text li donarà un coneixement bàsic del procediment, quan pot ajudar-lo, com es realitza i que resultats pot esperar. No pot contestar tots els dubtes, ja que moltes depenen de les circumstàncies individuals de cada pacient. A la consulta inicial li explicarem totes les particularitats del seu cas.

Amb el lífting de cuixes es pot:

  • Millorar el contorn corporal d’una dona que, per raons personals, pensi que la pell de les cuixes aquesta despenjada.
  • Corregir una reducció en el volum de les cames i cuixes després d’una reducció important de pes.
  • Permetre l’ús de determinades peces com vestits de bany, en dones amb cuixes en molt mal estat.

El lífting de cuixes és un procediment segur.

Com en qualsevol operació, hi ha riscos associats amb la cirurgia i complicacions específiques associades amb el procediment. La majoria dels pacients que se sotmeten a un lífting de cuixes i glutis no pateixen complicacions, però és important que les coneguin i en la consulta preoperatòria els expliquem cadascuna d’elles perquè siguin conscients dels beneficis i riscos d’aquesta intervenció que d’altra banda té un alt grau de satisfacció.

Planificant la Cirurgia

A la consulta inicial avaluarem el seu estat de salut i li explicarem les tècniques quirúrgiques més apropiades per al seu cas particular, basades en la fermesa de la seva pell i les condicions del seu cos.

Expliqui’ns quines són les seves expectatives. Serem igualment francs amb vostè. Indicant-li les alternatives i els avantatges, riscos i limitacions dels tractaments possibles. De la mateixa manera contesti les preguntes que li fem sobre els seus hàbits com fumar, o de la ingesta de medicació, vitamines, i altres drogues.

Li explicarem el tipus d’anestèsia que utilitzem habitualment, l’hospital on vam realitzar la intervenció, i els costos de la mateixa.

Tipus d'Anestèsia

El lífting de cuixes el realitzem amb anestèsia general, de manera que no senti molèsties durant la intervenció. No oblidi que per a nosaltres és fonamental que el seu resultat sigui òptim, de manera que vam triar la tècnica anestèsica que ens permet treballar millor i amb més seguretat.

La Cirurgia

La cirurgia generalment porta de dues a tres hores. Es tanca la ferida amb una sutura enterrada i posteriorment es venguin les cames durant dos o tres dies per permetre que la seva cicatrització sigui correcta.

Després de la cirurgia, les cames, cuixes i glutis tenen millor aspecte i les cicatrius s’atenuen amb el temps.

Després de la Cirurgia

Se sentirà cansada i molesta alguns dies després de la intervenció, haurà d’estar en repòs al llit un o dos dies, sense sotmetre a tensió les sutures. Podrà fer una vida normalitzada sense excessives tensions al cap d’una setmana. La major part de les seves molèsties seran tractades amb medicació.

En dos o tres dies li retirarem embenats i drenatges i li indicarem el tipus de mitjanes que ha d’emprar. Les sensacions estranyes a la pell i la inflor més important disminuiran en més o menys tres setmanes.

Les sutures seran retirades aproximadament en dues setmanes. Però la cama trigués algunes setmanes més en recuperar el seu aspecte completament normal. Podrà tornar al seu treball en uns quinze dies depenent del nivell d’activitat que requereixi el mateix.

Informació extreta de www.secpre.org