En què consisteix el Farciment Facial?

Els farcits facials els utilitzem per millorar tot tipus de depressions cutànies, fonamentalment arrugues, solcs i cicatrius.

També permeten l’augment o la remodelació de certes zones facials (pòmuls, barbeta, llavis, nas, etc.).

Hi ha tres tipus de farciment: teixit propi, material reabsorbible i material permanent. Quan es tracta de teixit propi sol ser greix obtingut de l’abdomen o malucs que es processa i s’implanta com empelt. Les substàncies reabsorbibles solen estar compostes per col·lagen o àcid hialurònic d’origen animal o no animal, aquest amb menor risc de reacció al·lèrgica.
Les substàncies permanents no les utilitzem en el nostre centre per la seva demostrada producció de complicacions.

El material triat s’implanta al llit de l’arruga, solc o depressió que es vol omplir; o conformant el disseny previ de la zona que es vol remodelar.

Cada material té una tècnica específica d’utilització, que inclou la manera de ser implantat, la quantitat, la profunditat, la manipulació posterior, etc.

És habitual la combinació de diversos implants per tractar un únic problema i això perquè cap implant pot corregir simultàniament tots els nivells d’afectació dels teixits que conformen una arruga o depressió.

Tractament

En funció del material de farciment triat i la quantitat implantada, poden ser necessàries una o diverses sessions, més o menys espaiades en el temps.

Com s’ha dit, és relativament freqüent la combinació d’almenys dos materials diferents en el tractament d’una determinada zona, en la mateixa sessió o en diverses sessions; així pot produir-se el farcit de diferents nivells o complementar els seus efectes.

Les possibles contraindicacions dels farcits facials serien l’embaràs, processos infecciosos locals en zones a tractar o persones amb malalties autoimmunes o del col·lagen.

Farciments Facials Abans i Després